skintype

Din hudtype er tør

Tør hud i ansigtet har brug for ekstra fugt og en creme til tør hud for ikke at virke stram med et mat udtryk. Du har muligvis oplevet, at din hud nemt bliver rød og varm med tendens til kløe. Du oplever irritation og tørre pletter/skæl, da du skifter ”ham” oftere end den gennemsnitlige cyklus for hudceller.

Alt afhængigt af din alder, vil du opleve, at meget tør hud mister fedtstof og derfor bliver mere tør, end gennemsnittet. Er du ung, kan der ligge noget underliggende til grund såsom genetik, allergi, eksem eller overfølsomhed, hvorfor behandling af tør hud indefra også er vigtig. Det er ligeledes godt allerede tidligt at bruge en ansigtscreme til tør hud.

Tag vare på din hud

Hvordan plejer du tør hud bedst?

I dit tilfælde anbefaler vi olie som en god løsning, når du renser huden. Påfør lidt på en vatrondel, og gnid nænsomt huden. Ønsker du at bruge sæbe, skal det være en meget mild en af slagsen. Vær opmærksom på at bruge koldt vand i ansigtet, da varmt vand udtørrer huden.

For at beskytte din hud mod vejr og vind anbefaler vi en dybdegående fugtighedscreme til tør hud kombineret med en olie.  Daglig brug af ByLykke serum og Original Skin Creme vil beskytte huden mod fugttab. Dette skyldes kombinationen af hyaluronsyre i Serum samt den store mængde sheabutter i Skin Cremen, som beskytter og bevarer væske i huden. Colostrum bidrager til sunde hudceller.

Hvis du ønsker noget ekstra sevpleje

At tage vare på huden er ikke kun at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Det er også at skabe det rette miljø indvortes med daglige kosttilskud, motion, rent vand, sund varieret kost, søvn og frisk luft.

Vi anbefaler de fantastiske liposomale vitaminer og mineraler fra Actinovo som er førende på deres felt. Derudover Omega 3 samt collagen som bidrager til at holde et naturligt niveau, når kroppen begynder at producere mindre.